la iniciativa

¿de veritat? es compon d'un bloc web que explica la iniciativa i de quatre làmines que pretenen obrir els ulls de la gent que se'ls trobe arreu de la localitat de Pego, el poble on està la seu de l'associació de persones amb diversitat funcional de Pego i les Valls, Obrint Camí.

En aquestes làmines hi ha un fragment de la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social acompanyat d'una foto on queda reflexat que no es compleix aquesta llei en la localitat pegolina. Una manera innovadora d'alçar la veu d'una forma discreta, com fan cada dia els usuaris de l'associació.

D'aquesta manera, a la làmina hi ha un codi QR que redirecciona els seus observadors a aquest bloc que estàs llegint ara mateix. Per escannejar el codi cal una aplicació mòbil gratuïta disponible per a  Android i iOS, anomenada QR Scanner. Una forma d'aproximar la reivindicació a tots els sectors de la societat perquè des d'Obrint Camí volem fer reflexionar tothom, despertant la curiositat reflexiva dels joves com també la dels adults.

I tú que has arribat fins ací, què en penses? Deixa'ns comentaris en qualsevol d'aquestes entrades o en Facebook fent clic ací. També pots visitar l'associació en C/ Llavador, 5. 03780 Pego (Alacant).

Comentarios

Entradas populares de este blog

Què és un text refós?

¿de veritat?

les làmines